huizen te koop oostvoorne

Dit bedrijf wordt u aangeboden door horecamakelaardij Knook Verbaas. Welkom bij Kolpa van der Hoek een deskundig persoonlijk en slagvaardig makelaarskantoor.


Notariswoning Haus Haus Bauen Architektur

Bekijk alle 17 huizen te koop in Oostvoorne Oostvoorne.

. Vorig jaar bleek bij verkoop dat een woning bij de koop voor bijna 40000 te veel was getaxeerd. Kolpa van der Hoek maakt gebruik van cookies voor verbetering van de gebruikerservaring. Meer dan 150 m² 13.

Hierin staat bepaald waaraan uw nieuw te bouwen huis moet voldoen. Het landgoed in Oostvoorne staat te koop voor4 miljoen euro maar wordt wel vrij op naam verkocht in plaats van kosten koper. 3233 SK Oostvoorne Oostvoorne 575000 kk.

Vrijstaande woning met vijf slaapkamers twee ingerichte Bed Breakfast kamers met eigen opgang tuin en parkeerplaatsen. Ontvang nieuwe advertenties per email oostvoorne. Te huur woningen in Oostvoorne Westvoorne.

En te vervangen door een nieuwe woning met eventuele bijgebouwen. Geen van deze cookies bewaren persoonsgegevens. 903000 - 998000 Geschatte woningwaarde Gelegen in Oostvoorne ligt deze karakteristieke en ruime bungalow aan de Fazantenlaan.

Een villa aan de Kooysightlaan in Oostvoorne. Op het object is de Wet natuurbescherming. Dat houdt in dat alle kosten in het koopbedrag verwerkt zitten en de.

U wilt een huis verkopen in Oostvoorne. Oostvoorne 281 m² 4270m² 9 kamers huis Vrijstaande woning. Wilt u uw huis verkopen of heeft u een aankoopmakelaar of een taxatie rapport nodig.

Net iets buiten het dorp op loopafstand van duinen en strand ligt deze prachtige villa met veel privacy en ruimte. 2895000 euro kosten koper. If ModelHasLink Heveringseweg 35 a.

Voor meer informatie over één van de aangeboden chalets en stacaravans kun je contact opnemen met Molecaten Park Kruininger Gors of belmail je met het telefoonnummere-mail adres bij de advertentie. De eigenaar heeft zijn geld. Bouwvorm Soort object Woonhuis Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1955 Bouwvorm bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 74 m² Perceeloppervlakte 433 m² Inhoud 287 m³ Aantal kamers 4.

178 m² 1178 m² 4 kamers Du Buf Makelaardij Blikvanger Prachtig zeer compleet landhuis met oa. Te koop in Oostvoorne. Taxaties en verkoop waren dus in handen van een partij de gemeente Westvoorne.

Woonhuis te koop Ligusterlaan. Er staan verschillende huizen te koop. Vraagprijs 450000- kk.

94 m² 436 m² 4 kamers Du Buf Makelaardij Fazantenlaan 4 3233 BB Oostvoorne 1075000 kk. Bij de woningen aan het hof in Oostvoorne was geen onafhankelijk taxateur betrokken. Bekijk alle 19 koopwoningen in Oostvoorne op JAAPNL.

In en rond Oostvoorne vindt u nog meer bijzondere bezienswaardigheden zoals de Stenen Baak een. 1 Recreatiewoning in Oostvoorne vanaf 250000. Met 8 koopwoningen het grootste actuele aanbod in NL.

Wij zijn een bewezen factor in de vastgoedsector altijd op zoek naar vernieuwing. De woningen in de IJsvogellaan zijn alle uitgevoerd onder strikte voorwaarden van een. Tapperij De Oldtimer de gezelligste bruine kroeg in.

Bed Breakfast in hout van Finnhouse. Niet beschikbaar Deze woning staat op Huispedia. Te koop Te huur Kamer.

Strand duinen bos historische landgoederen. Bekijk fotos plattegronden filter het aanbod en vind direct de huizen die je zoekt. In april 2020 is Kolpa van der Hoek Makelaars Taxateurs ontstaan door de samenvoeging van Kolpa Makelaars sinds 1915 uit Rotterdam en Van der Hoek Makelaars sinds 1960.

Facebook Twitter E-mail LinkedIn Pinterest Whatsapp Te koop. 1-8 van de 8 gevonden huurwoningen. Kijk dan eens voor een huis of bungalow in Oostvoorne.

Omschrijving op een unieke locatie aan de maasweg gelegen recreatiewoning met veranda en geisoleerde schuur vV. Deze informatie kunt u vinden in het bestemmingsplan van Oostvoorne. Een medewerker van de gemeente deed de taxaties.

Om er zeker van te zijn dat u uw droomhuis op een bouwkavel mag bouwen moet u controleren of de bouwgrond voorzien is van een zogenaamde woonbestemming. Zoek in het beste woningaanbod voor Oostvoorne. Gezellige Tapperij Eeterij De Oldtimer in het centrum van Oostvoorne.

Du Buf makelaardij is uw ervaren makelaarskantoor in Oostvoorne Rockanje Brielle Zwartewaal Hellevoetsluis en Voorne Putten. Omschrijving op een unieke locatie midden in het groen aan het begin van de ligusterlaan en het einde van de bosweg staat deze vrijstaande fam. Vind de juiste koopwoning in Oostvoorne door gebruik te maken van de uitgebreide filteropties.

Vind jouw nieuwe woning in Oostvoorne op Parariusnl. Maar met sommige huizen loopt het niet zon vaart. U wilt een huis kopen in Oostvoorne Aangenaam wonen dichtbij het strand.

Ontvang de laatste woningen per e-mail. Omringd worden door natuur- en recreatiegebieden. Meer dan 1 maand geleden aangeboden door Jaap.

RTV Rijnmond ging eens kijken bij een huis dat al jaren te koop staat. Donselaer 10 te Oostvoorne - appartement 140m2 Delen wordt gewaardeerd. 21 koopwoningen in Oostvoorne Lijst Kaart Voorweg 30 3233 SK Oostvoorne 575000 kk.

Belangrijk zijn ook de bebouwingsvoorschriften. Buiten wonen aan de rand van bosduingebied op steenworp afstand van Brielse Meer maar toch met alle voorzieningen van Oostvoorne en Brielle op 15 fietsminuten afstand binnen handbereik. Klik hier voor de privacyverklaring.

6 Kamer Huis Valkenlaan Oostvoorne. Fazantenlaan 4 Oostvoorne 3233 BB - Huispedianl Fazantenlaan 4 3233 BB Oostvoorne 178 m2 wonen 1178 m2 perceel 3 slaapkamers Kaart 1075000 kk. Bekijk het aanbod van te koop aangeboden chalets en stacaravans op Molecaten Park Kruininger Gors.

Met eerlijke informatie over prijsontwikkeling en buurt. Op schitterende locatie in fraaie laan gelegen traditioneel gebouwde vrijstaande villa afgewerkt met hoogwaardige materialen en gelegen op een ruim perceel eigen grond.


4 Bedroom Luxury Villa For Sale In Dirksbergerweg Roermond Gemeente Roermond Provincie Limburg 79520485 Luxuryestate Luxe Slaapkamer Architecten Huizen


Pin Op Boerderij En Schuur


Pin Op Kavel 3


Huis Te Koop Vingerling 33 In Mijnsheerenland Voor 1 175 000 K K Mijnsheerenland Huis Huis Kopen


Huis Te Koop Hoolstraat 57 4847 Ab Teteringen Huis Ramen Met Roeden Buitenkeuken


Huis Te Koop Zwartelaan 1 3 5 3233 Ax Oostvoorne Funda Huisstijl Huis Huis Interieur


Huis Te Koop Achterstraat 11 In Asch Voor 1 595 000 K K In 2020 Huis Kopen Huis Tuin


Funda Mobiel Verkocht Parnassialaan 26 3233 Vk Oostvoorne Foto S Huizen Boerderij Stijl Huizen Buitenkant Huizen


Pin Van Meta Op House Huisstijl Oostvoorne Art Deco


Kruininger Gors Sneeuwbeshof 37 Oostvoorne 6 500 Chalets Oostvoorne Stacaravan


Pin Op Jaren 30


Huis Te Koop Bergweg 213 7524 Cv Enschede Foto S Funda Huisstijl Huis Huizen


Pin Op Natuurhuisje Aan Het Water


Bm 8dnsg7y8gsm


Pin Op Interior Interests


Pin Op Stacaravan


Pin Op In Het Bos


Huis Te Koop Velthuijsenlaan 19 1251 Kk Laren Nh Funda Huisstijl Huizen Huis


Hoflaan Buitenlust Intussen Afgebroken Oostvoorne Dorp Wonen


Impressie Vrijstaande Woning Door Signatuur Rijssen Www Signatuurrijssen Nl Haus


Pin Op Huis


Boswachtershuisje Vakantie Huisjes Reizen


Pin Op Outside


Pin Op Wonen Aan Het Water


Pin Op Woningen Nieuwbouw


Pin Van Koen Stringa Op Landelijke Woonboerderij Droomhuizen Oostvoorne Huizen


Pin Van Marilisa Den Braver Ostiana Op My Vision Board In 2021 Luxe Woningen Luxe Badkamer Luxe Villa


Damianenweg 4 In Sint Oedenrode 5491 Tj Woonhuis Te Koop De Plaatselijke Makelaar Rob Van De Laar B V Stucwerk Wanden Woongedeelte Slaapkamer En Badkamer


Avondfotografie Studio De Nooyer Haus Haus Deko Haus Ideen


Huis Te Koop V D Meerweg 16 3233 Bx Oostvoorne Hardhouten Trap Oostvoorne Toegangsdeuren


Pin Van Onlinebezichtigen Nl Op Woningen Met Rieten Kap Villa Oostvoorne Badplaats


Te Koop Het Grootste Huis Ter Wereld Wvm Huis Wonen Wereld

0 Response to "huizen te koop oostvoorne"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel